Kulcsszavak keresése


Kulcsszavak ajánlása – SEO Eszközök menüpont

A kulcsszó eszköz úgy használható, hogy beírjuk az adott kulcsszót és ahhoz képest rokon kulcsszavakat keresünk. Érdemes megfigyelni a szavakat, ugyanis nem minden szó megfelelő számunkra. Inkább azt figyeljük, hogy gondolatainkhoz képest melyek azok a plusz információk, amelyekkel gazdagíthatjuk a rendelkezésre álló szavak csoportját.

Ha nem vagyunk megelégedve a szavak mennyiségével, akkor használhatjuk a Google “Keyword Suggestion Tool” eszközét is. Ez utóbbi linket megtaláljuk az egyik menüpontban a felsorolások között.

Vannak olyan szavak, mint az “ajándék”, amely gyakori szó vagy olyan népszerű, hogy erre a kulcsszóra biztosan hátrébb sorol a kereső. E helyett inkább használjuk a “meglepetés” alternatívát.

A kulcsszavak esetében nincs helyesírási megkötés. Írhatjuk a szót egybe, külön. Például “ajándékötletek” szóra plusz másik három variáció adódik: “ajándék ötletek”, “ajándékötlet”, “ajándék ötlet”.

Érdemes a honlap meta keywords és a description elemét megadni. A description elemben értelmes mondatok szerepeljenek. Az elemek esetében ne legyünk szűkszavúak, használjuk bátran ki a lehetőségeinket, mint kulcsszót vagy leírást.

Hagyjon üzenetet

Önnek be kell jelentkeznie , hogy hozzászóljon..